Instagram
Instagram

Opgelet! ER WORDEN TIJDELIJK GEEN APARTE INSTAGRAM FOLLOWERS GELEVERD. Dagelijkse followers en dagelijkse likes pakketten kunnen wel besteld worden.

 

Instagram heeft sinds 2013 een enorme groei gekend. Ondertussen heeft deze sociale mediadienst al meer dan 100 miljoen gebruikers. Instagram blijkt dus zoals Twitter, Facebook en YouTube ook een ideaal marketingkanaal te zijn. Daarbij is Instagram in eenzelfde tijdspanne, sneller gegroeid dan Facebook en Twitter wat de waarde van dit marketingkanaal aantoont. Voldoende Instagram followers hebben is dus van grootste belang. De juiste content publiceren is even zo belangrijk!

Waarom leveren wij Instagram followers?

Het systeem is een beetje hetzelfde als bij Twitter. Je dient eerst en vooral er voor te zorgen dat je genoeg followers werft. Enkel op die manier kunnen ook het aantal Instagram likes en comments op foto’s geleidelijk aan stijgen. Hoe meer Instagram followers je hebt, hoe meer Instagram likes je zal ontvangen.

Alleen al omdat Instagram overgenomen is door Facebook, is het zeer makkelijk om je Instagram account te koppelen aan Facebook. Op die manier zullen ook je Facebookfans je Instagramaccount gaan opmerken en je op die manier gaan volgen.

In begin loopt dit proces zeer traag omdat je nog maar weinig volgers hebt. Dit is normaal. Een account met weinig followers oogt niet interessant of geloofwaardig. En daarbij willen wij je helpen om die snelle start te geven. In onderstaande tabel kan je je een keuze maken tussen verschillende pakketten. Je krijgt dan éénmalig een bepaalde hoeveelheid Instagram followers aangebracht. De levering is meestal tussen 2 tot 6 werkdagen.

500 Instagram followers
€ 11
Internationaal
1000 Instagram followers
€ 15
Internationaal
2500 Instagram Followers
€ 19
Internationaal

Dagelijks Instagram followers

Wanneer je een bedrijf echt wil laten groeien, is het zeer belangrijk dat je gebruikt maakt van Social Media Marketing. In dit geval leveren wij je dagelijks Instagram followers aan. Deze dienst is voor mensen die zelf niet de tijd hebben of geen personeel willen aannemen om zelf op zoek te gaan naar Instagram followers. Maar het aantal likes die je dagelijks ontvangt, hangt natuurlijk wel af van het totaal aantal volgers in je account.

Wij kunnen je daarin helpen. Wij leveren 100 of 200 Instagram volgers dagelijks. Grotere pakketten zijn eveneens mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

100 Instagram followers dagelijks
€ 125
100 Internationale Instagram followers dagelijks toegevoegd aan je account
200 Instagram followers dagelijks
€ 159
200 Internationale Instagram followers dagelijks toegevoegd aan je account

Dagelijks Instagram likes ontvangen?

Je kan bij ons ook enkel pakketjes Instagram likes kopen. Toch zijn wij van mening dat zulke pakketten alleen van toepassing zijn wanneer u 1 bepaalde foto (product) wilt promoten op korte termijn. Op lange termijn bent u beter af met een dienst die u dagelijks gedurende 1 maand random of gerichte Instagram likes kan aanbrengen.

Hoe doen wij dat?

Wij promoten jouw Instagram foto’s en gebruikers kunnen zelf beslissen of ze een like willen uitdelen of niet. Het is dan ook absoluut belangrijk dat je gepaste, grappige of interessante foto’s aanlevert. Uiteindelijk bepaal jij de kwaliteit van het product en wij zorgen ervoor dat je product gepromoot wordt.

Hoe bestellen?

In de prijstabel selecteer je de gewenste dienst. Tijdens de bestelling kan u in de opmerking aangeven of de dagelijkse Instagram likes willekeurig mogen gegeven worden of niet. Vervolgens rond je de bestelling af.

Wens je toch je likes te spreiden over een aantal geselecteerde foto’s? Dan kan dat. U moet dan een maandlijst opmaken met minstens 2 foto’s per dag die likes mogen ontvangen. Die lijst stuur je naar ons door via e-mail: info @koopfacebookfans.nl

100 Instagram likes dagelijk
€ 69
SUPERPROMO - ontvang dagelijks 100 Internationale Instagram likes
200 Instagram likes dagelijk
€ 125
SUPERPROMO - ontvang dagelijks 200 Internationale Instagram likes
300 Instagram likes dagelijk
€ 159
SUPERPROMO - ontvang dagelijks 300 Internationale Instagram likes

 

Tip: Wilt u dat uw aankoop echt opbrengt? Dan hebben wij hier nog een kleine tip voor u. Wij hebben gemerkt dat voor vele Instagram gebruikers het ideale uur om een foto te posten, op maandag omstreeks 17u is.

  • Verder blijkt woensdag en donderdag omstreeks 15u ook een ideaal moment te zijn om u bezig te houden met het posten van Instagram foto’s.
  • Daarbij is statistisch aangetoond dat persoonlijke foto’s of foto’s over eigen levensstijl de meeste likes en comments ontvangen.
  • Fotocollage krijgen meer Instagram likes en comments dan enkelvoudige foto’s. U kan makkelijk snel een fotocollage maken met de programma’s zoals Diptic.
  • Er worden meer comments gegeven dan likes.
  • Gebruik tags die veel opgezocht worden: liefde, schattig, grappig, enz..

Prijzen excl. BTW