Hoe werkt het?

Informatie over YouTube bestellingen:

U wilt meer hoge retentie views (gemiddeld) of meer likes op uw YouTube filmpje? Het enige wat wij nodig hebben is de link naar uw film, vermeld deze in de opmerkingen in het afreken scherm en wij doen de rest. Wij sturen de hoge retentie views en/of likes zo snel mogelijk naar uw YouTube film toe, een wachtwoord is niet nodig.

Levering is vrijwel altijd binnen 2-6 weken (behalve voor Target views), afhankelijk van de grootte van uw bestelling en de interesse van de viewers. De leveringstermijn kan ingekort worden maar wij raden klanten aan dit niet te doen. Voor dat wij starten met de promotie, vragen wij onze klanten alle ads op uw video af te zetten.

De levering van Target views is variabel en volledig afhankelijk van het type video en het bestelde aantal. De levering kan variëren van 30 dagen tot 200 dagen en worden op een zo natuurlijk mogelijk manier verspreid.

Informatie over Internationale Facebook Likes:

U bestelt het aantal likes naar keuze en vermeld in de opmerkingen in het afreken scherm de link naar uw Facebook account. Wij doen de rest en zorgen dat uw Facebook likes er zo snel mogelijk bij staan.

Levering is vrijwel altijd tussen de 1 en 14 werkdagen afhankelijk van de grootte van uw order. Kijk steeds op de productspecificatie voor meer informatie.

Informatie over echte Nederlandse Facebook Likes Premium:

Dit is echter een geweldige manier van Facebookfans vergaren. Middels een campagne (wedstrijden, acties enz.) in ons interne netwerk verzoeken wij doelgericht mensen om uw account te gaan volgen. Wij doen dit door acties en wedstrijden te organiseren.

Meestal duurt zo een campagne wat langer. Een campagne kan lopen van 1 dag tot soms wel 6 weken en is sterk afhankelijk van de bestelling, de doelgroep en interesses maar het zijn dan ook Facebook likes met een hoge toegevoegde waarde.

Vermeld in het opmerkingen veld in het afreken scherm de link naar uw account en waar de Facebook likes aan moeten voldoen, dan doen wij de rest.

Informatie over Instagram:

Instagram heeft dagelijks ongeveer 40 miljoen shares per dag. Dit medium is speelt een belangrijke rol in het promoten van uw product of bedrijf.

Koop echte Internationale Instagram followers en likes. Levering varieert van 2 tot 6 werkdagen en is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. U kan ze apart bestellen of voor grote accounts hebben wij een dienst waarbij wij op zoek gaan naar dagelijkse Instagram followers en likes. Zulke pakketten lopen over één maand.

Echte Twitter Followers, Internationaal, Nederlands en Premium Followers

Wat heeft het voor zin om zoveel volgers te hebben op mijn account?

Hoe groter je publiek, hoe meer mensen jouw tweets zien! Niet alleen staat het professioneel om veel volgers te hebben, een groot bereik is belangrijk om naamsbekendheid te krijgen voor jouw product, bedrijf of website. Een account met 20 volgers wekt de indruk niet zo interessant te zijn als een Twitter account met 500 volgers.

De andere kant van de medaille is dat er een aantal Twitter accounts zijn met meer dan 100.000 volgers, tenzij je een enorm beursgenoteerd internationaal bedrijf hebt met een heuse merknaam zal een ieder doorhebben dat dit fake is waardoor het bezoekers van jouw Twitter account juist kan afschrikken om je te volgen.

Jullie zijn niet de goedkoopste, hoe kan dat?

We zijn inderdaad niet de goedkoopste! Als je op internet gaat speuren bied men vaak fictieve volgers aan, zijn ze niet Nederlands en al helemaal niet doelgroep gericht. In onze ogen waardeloze volgers omdat een volger met interesse in auto’s absoluut niets wil weten over fietsen verkoop en je dus het doel voorbij streeft. Wat wij willen is dat iedereen zijn internet emporium gaat gebruiken waar het voor bedoeld is en vandaar dat we het bijna tegen kostprijs weg doen. We hebben zelf software gemaakt welke dit kan realiseren waardoor we door een tijdsinvestering tegen lage prijzen kunnen leveren.

Ik heb nu veel followers, wat nu?

Je hebt een groot publiek, wellicht Nederlands of beter nog op basis van zoekwoorden je volgers door ons laten werven. Start dan direct met tweeten! Realiseer je goed dat elk bericht dat je nu uitstuurt ook de juiste doelgroep bereikt. Promoot zoveel je kan! Een up-to-date account met veel tweets komt erg professioneel over.

Hoe kunnen jullie nou echte Nederlandse volgers garanderen?

Wat we doen is simpel.. We volgen accounts in de hoop dat ze u terug volgen.. Want als ze u terug volgen is het dus een actieve account!! Volgt iemand u niet terug binnen enkele dagen, dan stoppen wij ook met volgen.. Alleen zo zijn echte twitter followers te realiseren. Her en der staan op internet twitter leveranciers die dit beloven maar het niet kunnen waarmaken. – Deze dienst wordt voorlopig niet meer aangeboden.

Waarom willen jullie mijn login gegevens voor Twitter volgers?

Zonder uw account gegevens zoals gebruikersnaam en wachtwoord kunnen we geen (Nederlandse)(zoekwoordgerichte) accounts gaan volgen want alleen u bent de beheerder van de Twitter account. Dit verklaar tevens, zie het punt hierboven, waarom andere webshops die followers leveren zonder uw account gegevens te vragen nooit echte volgers kunnen leveren.- Deze dienst wordt voorlopig niet meer aangeboden.

Hoe lang duurt het voor ik de levering krijg?

Afhankelijk van het aantal volgers dat u besteld, het aantal volgers dat u al heeft en of u een normale of een adult account heeft bepalen we van te voren hoe lang het gaat duren op basis van ervaring. Dit kan verschillen van 2-3 dagen tot 2-6 maanden bij grote getallen of accounts welke ooit geblokkeerd zijn geweest.

Mijn account is geblokkeerd, wat nu?

Meld dit altijd direct bij ons door gebruik te maken van het e-mailadres. Wellicht bent u ten tijde van onze promotie zelf ook bezig geweest met het werven van followers, doe dit niet! Wij gaan u helpen de account te deblokkeren zodat u gebruik kunt blijven maken van Twitter.

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Neem contact met ons op via het contactformulier of via email info ad koopfacebookfans.nl, we streven er naar uw vraag binnen 48 uur te beantwoorden.