Goedkoopste manier om 1000 bezoekers te krijgen

1000 bezoekers vergelijk prijzen
Sharing is caring;)Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someoneShare on TumblrShare on StumbleUponShare on Reddit

Er bestaan verschillende manieren om bezoekers naar je website te krijgen. Maar niet alle marketing strategieën zijn even goedkoop. Hoe kom ik nu snel aan 1000 extra bezoekers zonder zonder al te veel kosten te maken?

Van papier naar digitaal

Laten we eerst eens bekijken wat de mogelijkheden zijn om je doelpubliek te bereiken. Wanneer mensen denken aan reclame denken de meeste mensen nog steeds aan dure billboards, tijdschriften, radio- en televisiespots, of ineffectief direct mail campagnes en folders. En waarom zouden ze niet? Billboards, radio, tijdschriften, televisie en e-mail zijn de reclame mediums waarin we allemaal zijn opgegroeid. Toch zouden we beter overstappen naar het digitale tijdperk om reclame te maken.

Adverteermogelijkheden voor meer bezoekers

Digitale marketing methoden, zoals pay-per-click adverteermethoden op platforms zoals LinkedIn, Google AdWords en Facebook zijn voorzien van de laagste kosten per 1000 vertoningen in de reclame geschiedenis. Daar tegenover kan het zijn dat je 18 euro of meer betaald om 1000 mensen door middel van een tijdschrift te bereiken. Voor hetzelfde aantal mensen te bereiken, kost het je maar ongeveer 0.20 euro om diezelfde meer gerichte bezoekers via Facebook aan te trekken.

Facebook marketing
Kosten per 1000 bezoekers

 

Facebook Marketing

Uit bovenstaande blijkt dat Facebookmarketing het goedkoopst is. Maar daarnaast heeft Facebookmarketing nog andere voordelen.

Eerst en vooral biedt Facebook ongelooflijk nauwkeurige targeting van je advertenties. Dat komt omdat het gedrag en de demografische gegevens van de klanten gebruikt worden voor gerichte marketing doeleinden. Dus je kan Facebookadvertenties opstellen volgens locatie, geslacht, leeftijd, interesses, relatie status, aansluitingen, talen, onderwijs, en werkplekken. Via Facebook advertenties, kan je heel precies je doelgroep bereiken en dit aan een belachelijk laag bedrag.

Facebook biedt een ongelooflijk engagement van zijn bezoekers. Gebruikers besteden gemiddeld 18 minuten voor elk bezoek aan Facebook, en bijna de helft van de 1,3 miljard actieve gebruikers per maand loggen in op Facebook.

Ten derde kunnen bedrijven duizenden nieuwe potentiële klanten aantrekken, die al passen hun doel voor relatief kleine bedragen. Je betaald dus slechts 0.8 euro om 1000 bezoekers te bereiken. Opgelet. De minimum die je per dag moet spenderen, bedraagt een 4 euro. Je kan eveneens instellen dat campagnes langer lopen of dat er geen minimumbedrag wordt ingegeven.

Blijvende engagement via Facebook Marketing

1000 bezoekers vergelijk prijzen
Prijsvergelijking 1000 bezoekers extra

 

We hebben hier nu gesproken over reclamecampagnes maar wanneer je  potentiële klanten wilt aantrekken. Maar misschien ben je meer geïnteresseerd in blijvende Facebookfans. Dat kan ook. Verschillende bedrijven leveren gerichte Facebookfans die aansluiten bij je doelgroep. Wanneer je zo’n pakket aanschaft, kan je dus blijvend gratis publiciteit maken bij je Facebookgebruikers. De truc is natuurlijk wel deze fans aandachtig te houden en voldoende interessante content te publiceren op Facebook.

Hoe gaat deze Facebook marketing in zijn werk? Bedrijven die deze diensten maken, starten voor jouw een campagne op of je levert zelf een campagne aan. Op die manier bereik je duizenden potentiële fans die je Pagina kunnen gaan liken. Iets wat je zelf ook kan organiseren maar op die manier verloopt het allemaal een pak sneller en breng je je Facebookpagina sneller tot een hoger niveau.

Meer info omtrent Facebook marketing? Ga dan naar de hoofdpagina van deze site.

Bezoekers kopen?

Er bestaat ook nog altijd de mogelijk om meer bezoekers aan te kopen. Een firma die zich daar mee bezig houdt is deze site. Deze bezoekers komen eveneens van Facebook en andere campagnes maar zijn niet gericht. Je krijgt dan gewoon meer verkeer naar uw website zodat mensen bekend worden met je product. Dat is interessant wanneer uw bedrijf producten verkoopt die iedereen kan gebruiken: kleding, voeding, muziek enz.. Natuurlijk ben je dan wel gegarandeerd voor het aantal bezoekers. Een advertentie in de krant is duur en er is geen garantie voor extra potentiële bezoekers te bereiken.

Vond je dit artikel interessant? Om ons verder te helpen kan je dit artikel delen ;). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *